Att fiska är ett fritidsintresse som är trevligt på flera olika sätt. Det tar dock både tid och pengar i anspråk. Om du är senior som har gått i pension har du tid men kanske inte pengarna som du skulle vilja kunna lägga på ditt fiskeintresse. Men det finns faktiskt väldigt bra sätt som du kan använda dig av för att få mer pengar över till dina intressen. Du kan bland annat genom Seniordeal ta del av en rad olika erbjudanden och rabatter på mängder med saker för att spara pengar. Seniordeal är helt gratis för dig som är över 55 år. Hela tanken med Seniordeal är att du som senior ska få mer pengar i plånboken att röra dig med.

Samla de sparade pengarna på ett speciellt konto

Genom att använda olika rabatter kan du få saker som du ändå behöver köpa eller tjänster som du behöver ha billigare. De pengar som du faktiskt sparar på rabatterna kan du lägga på saker som exempelvis fiske. Det är värt att alltid kolla vad det finns för rabatter tillgängliga när du exempelvis funderar på att byta mobilabonnemang, prenumerera på en tidning eller köpa apoteksvaror. För varje sak som du köper med rabatt så kan du lägga mellanskillnaden på ett sparkonto som du sedan kan ta av när du vill åka på en fiskeresa eller köpa nya fiskegrejer.

Få nya fiskeupplevelser

Det är inte bara fiskespö och alla tillbehör som kostar pengar när du ska fiska. Du behöver även ha bra kläder som är anpassade efter det fiske du ska utföra. Du behöver förmodligen ta dig till olika fiskevatten som också kostar pengar. Att åka på en fiskeresa är fantastiskt ur flera aspekter. Då har du möjlighet att få helt nya upplevelser när det kommer till fiske.